Fyldige damer fødselsdag kvinde

fyldige damer fødselsdag kvinde

tænke sig at lære mere, så giv hende et kursus i hvordan man. Oprettet: Kl: 09:05:00 Jacob Nogen der ved hvad sangen hedder? Der er en kvindelig speaker der snakker lidt om det nye. Oprettet: Kl: 23:28:00 Anne Hej alle, Der er en reklame på zulu for deres action-agtige film de vil sende, altså en reklame for zulu selv. Oprettet: Kl: 00:07:00 steffen knudsen Det er reklamen for hans nye talkshow.

Gave til: Fyldige damer fødselsdag kvinde

Oprettet: Kl: 11:18:00 Maria Jeg hørte det smukkeste stykke klaver spil i wimbledon reklamen som er optakt på tv3 lige inden programmerne kommer. Den handler om en mand der står ved et busstoppested. Jeg har et mega problem jeg har set en vildt god musikvideo på mtv, og ville så gerne hører den igen. Oprettet: Kl: 13:03:00 Emil I dag (D. Der bliver sunget noget hen ad: Et lys på himmelen slipper væk mod varme himmelstrøg. Jeg ved det er toiletpapir men har simpelthen glemt hvad det er for. Det er der, hvor vi ser vores idrætsfolk stå sammen? Oprettet: Kl: 13:19:00 Tuco Hej alle her for lidt siden kørte der en reklame om serien døds farlig fangst på Discovery Channel. Oprettet: Kl: 10:04:00 Pia Jeg har set den her helt fantastiske reklame fra. Det er den med Nai-Nai der præsenterer sin resturant "Happy Dolphin med Gong-Gong i køkkenet. Jeg elsker sangen der er med i reklamen der har kørt på forskellige kanaler for Dichmann sko. Oprettet: Kl: 00:40:00 Mathias Ottosen Er der nogen der kender den sang/melodi der bruges i reklamen for HBO Nordic? Er det bare mig eller er musikken helt fantastisk! Tak Ansvarlig firma: SAS. Lige nu kører der en ny reklame hvor det foregår i en bar. Oprettet: Kl: 00:56:00 Johan Jeg kan ikke lige huske hvad reklamen var om, men den var lys og handlede om et eller andet produkt, hvis jeg husker rigtigt.

Fyldige damer fødselsdag kvinde - Sex noveller

Jeg tror det var for Skoda, men er der nogen der ligger inde med et youtube link til den eller lignende? findes sangen rigtigt, og i så fald, hvad hedder den? /brands/dr/vi-modes-pa-dr1/ Ansvarlig firma: DR1. Er der nogen der ved hvad det er for et musiknummer DR bruger i reklamen for deres DR2-doku-serie "Der er noget galt i Danmark" Jeg kender nummeret, men har stor pik lille fisse lene maria christensen nøgen helt brændt ud hvad det. Skrøbelev Gods ligger på langeland i nogle helt fantastiske og enestående naturomgivelser. Hansen har fortsat deres gode stime, og har lavet 3 nye reklamer, som jeg finder yderst morsomme :-) Først TV reklamen, med den unge knægt, der kommer for sent på arbejdet hos en stor gammel voldsom slagter. Oprettet: Kl: 22:47:00 Anders det er en dansk sang der spiller i baggrunden, men ved ikke hvad den hedder. Oprettet: Kl: 15:09:00 Eva sys orginal sangen er mega god, men hvad hedder den? Her til aften sad jeg og så reklamer på TV2 og faldt over sangen i en Boxer TV reklame. De synger noget med "you are not the one" i slutningen mener jeg. Oprettet: Kl: 21:54:00 Karsten P Jeg har lige set en reklame, der var så sjov at jeg bliver nødt til at gense den! Er der nogen der har hørt den, som ved hvilken sang det er? Det er en mand der synger og lyrikken er noget lignende følgende: Isn't it a shame You have nothing to show from these Lies - I told you you'd pay for it Lonely are the days of your life. Den med pasta gryderne "Ikke længere pasta i vasken". Eller måske en weekend til London, her er der altid en masse spændende ting, gode restauranter og en masse gode steder at shoppe. Se mere snug RUG deluxe TÆPPE Dette smarte og varme tæppe har ærmer og du kan dermed bruge dine arme. Oprettet: Kl: 18:45:00 Jakob Det er fandme en a de fedeste reklamer jeg nogensinde har set. Synes at sangen er rigtig god men kender den desværre ikke er der nogen der kender den og evt.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *