Kvinder der vil have pik massage aalborg sex

kvinder der vil have pik massage aalborg sex

er trimmet. Der behøver ikke være glatbarberet, men trimmet og rent. Udseendet at den betyder ikke rigtig noget. Når det derimod kommer til en partner, er der SÅ meget mere, der spiller ind end KUN sex. Jeg tænder kun på veltrænede fyre med en velplejet lækker krop, og han skal bestemt ikke have en kæmpe gulvmåtte på brystet. kvinder der vil have pik massage aalborg sex

Tantra Århus Fræk: Kvinder der vil have pik massage aalborg sex

Jeg fortalte uden videre min seneste partner om, at jeg ikke var til tynde eller veltrænede fyrer, men jeg sagde aldrig noget om pik. Jeg vil aldrig kunne være sammen med en overvægtig fyr, da det ikke tænder mig, og man skal kunne lide det, man ser. Jeg synes i høj grad, der er forskel på, om der er tale om en mand, hvis personlighed jeg synes om, eller om der er tale om et bekendtskab af mere midlertidig karakter. Der er noget fascinerende ved en kæmpe krop, som er helt markeret. Jeg tænder på en normalvægtig/slank mand. Der er da intet frækkere end en selvsikker mand, og det bliver han ikke ved med at være, hvis vi kun rakker ham ned, hver gang han gør noget forkert. Ellers en mand der ved hvad han har med at gøre. Jeg er bestemt ikke til store muskler og overdimensioneret krop. Se også: Mænd ønsker en større diller Kata, 17: Pikken er ikke pæn Jeg har ikke den store mening om mænds kroppe, dog synes jeg ikke, at en pik er pæn.

Videos

That pussy too good.

Frække Sider: Kvinder der vil have pik massage aalborg sex

Min kærestes pik er næsten for stor, og selv om det er fantastisk at blive fyldt helt ud hver gang, så kan jeg godt blive lidt øm bagefter, specielt hvis jeg har fået den bagfra. Over artiklen taler sexolog Signe. Glatbarberet virker barnligt og feminint, så det er klart heller ikke min favorit. Da jeg var yngre, kunne jeg ikke fordrage kønshår, og så helst, at mine sexpartnere var helt glatte, også deres boller. I hvert fald min kærestes: den er stor, lige og kønshårene trimmede. Det ser mærkeligt ud, at der stikker en lang stang ud mellem benene. Men han må heller ikke være for stor, er bange for jeg ikke kan få luft. En stor og flot pik er vel en, som ikke forsvinder i ens hånd, når man rører ved den, og at den er lige. Og hans penis hører hverken til den lille eller den store side, men er et sted midt på skalaen, og det er udmærket i mine øjne.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *