Millionærer kalder mig shop århus

millionærer kalder mig shop århus

York. International tendens, sport24 har sidste åbningsdag. Vundet i 2013 i uge 9 i Kvickly i Århus. Jeg havde det som om, jeg var med i en dårlig film, siger den enlige mor, der har taget imod Danske Spils tilbud om økonomisk rådgivning.

Millionærer kalder mig shop århus - Heldig aarhusianer

Der var slet ikke gevinst på kuponen, men alligevel har en heldig aarhusianer i weekenden vundet en million på at spille Lotto. Men butikken er ganske enkelt blevet for stor. »Det er tit sådan, at folk spiller inden weekenden, og når de skal have den fornyet op til weekenden, opdager de så, at der er gevinst på siger Anders Michael Kristensen, der er pressemedarbejder hos Danske Spil. Fik over telefonen at vide, at hun var blevet millionær. Det bliver kaldt downsizing. Danske Spil tager det roligt med, at de endnu ikke har hørt fra de sidste to vindere. I Aarhus Midtby vil vi nu fokusere på vores butik i Bruuns Galleri, siger Lars Elsborg, administrerende direktør for Sport24. Danske Spil fortæller i en pressemeddelelse om den heldige kvinde, der er i 20'erne. Vundet i 2008 i uge 13 i Føtex, Lyngbyvej København. For selvom der ikke var gevinst på aarhusianerens kupon, så vandt vedkommende alligevel en million kroner via Millionærgarantien.

Fattig familie fra: Millionærer kalder mig shop århus

Hun har scoret den store Lotto-gevinst og kan nu kalde sig selv millionær. Aarhus: Den landsdækkende kæde Sport24 lukker sin store butik på 1300 kvadartmeter på Telefontorvet i hjertet af Aarhus. Vundet i 2008 i uge 18 i Center Kiosken i Tranbjerg. Hvad hun på det tidspunkt ikke anede, var, at hun aftenen før havde vundet netop tre millioner i Eurojackpot. Vundet i 2014 i uge 37 på Fyn. Det er blandt andet sket i Kolding og Vejle. Mens millionæren i Herning allerede har meldt sig, mangler Danske Spil stadig at høre fra både vinderne i Frederikshavn og Solbjerg.

En af: Millionærer kalder mig shop århus

Tendensen er, at kæder som Sport24, H M og Bestseller gearer ned for store butikker og i stedet koncentrerer sig om mindre udstillingsvinduer - og større lager på online og netsiden. Og tre millioner kroner var såmænd nok. Det mystiske er, at hun lørdag - før hun anede, hvad der var sket - havde snakket med sin familie om, hvad de hver især ville gøre, hvis de vandt i Lotto. Jwh 10 største Lottogevinster i Danmarkshistorien. Lørdag aften vandt en heldig lotto-spiller desuden hele 20 millioner kroner på at spille lotto, da vedkommende løb med førstepræmien. De to vindere i Frederikshavn og Solbjerg havde 0 rigtige, men har alligevel vundet i det såkaldte Millionærgaranti, hvor Danske Spil trækker vindere blandt kuponerne uden gevinst. I stedet for de store butikker rykker handlen til dels over på nettet. Vundet i 2009 i uge 23 i Ebeltoft. Vundet i 2012 i uge 18 online i Randers Kommune. millionærer kalder mig shop århus

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *