Frække oplevelser piger der knepper

frække oplevelser piger der knepper

nu blevet 9 år gammel og har udviklet sig til en ualmindelig smuk pige som ved bare at tænke på hendes lækre nøgne krop kan få mig næsten til at komme når jeg er i bad. Du er vel nok en sød pige Freja sagde jeg, hvad har du så til mig. Hun stønner Åhhhhh og bevæger sig op og ned på mig med min pik helt oppe i hendes varme og stramme fisse som klemmer og presser på den så jeg mister beherskelsen og sprøjter min sperm helt oppe. Min pik begyndte at rejse sig ved tanken om hvad jeg skulle. Freja og hendes veninde Mona står nu nøgne foran mig i al deres skønhed og venter på at jeg får mit tøj af så de kan se min stive pik som Freja har pralet med til Mona. Det bedste fisse jeg fået skete på min 75 års fødselsdag. Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage længere, min pik var ved at sprænges da jeg førte den hen til hendes smaskvåde fisse, men ak, da pikhovedet bare var inde i fissen kom jeg i den voldsomste orgasme nogensinde. Igen blev han lagt ned med sin hånd imellem skulderbladene, Mette var kommet på benene, hun have fået et blåt øje. Freja får sin tredie orgasme og hendes lille krop sitrer og ryster da hun falder ned på mig og klamrer sig til mig og hvisker uuhhmm. Freja tog begge sine hænder ned og trak skamlæberne fra hinanden så jeg kunne få min tunge ind skeden som var glinsende af fissesaft. Han mumlede noget med, at Mette var hans kone og bare havde at passe hjemmet. Jeg vil blot afslutte denne med at sige at at have gjort det med Mona har været en af de helt store oplevelser også bagefter at blive kysset af hende med tungekys og følt hendes yndige krop og nydt hendes duft af ung pige, vidunderligt!

Frække oplevelser piger der knepper - Du gjorde

Frække oplevelser piger der knepper 23
Bordeller i esbjerg massage escort horsens 96
Frække oplevelser piger der knepper Det ved jeg ikke, hvad der er passende, sagde hun. Hun var en smuk velskabt pige, slank med et yndigt ansigt, små bryster der lige kunne frække oplevelser piger der knepper anes, en perfekt krop med smukke kurver, smukke ben og lår og en sød lille numse.
Shapewear føtex thai massage holstebro 981
Gigantiske kusser side seks dk Mona skriger sin vellyst ud frække oplevelser piger der knepper og da jeg når det punkt hvor jeg må stoppe for at de to piger skal slikke min sperm, råber jeg KOM SÅ piger De sætter sig foran mig med. Da min tunge rørte ved hendes clit begyndte hendes underkrop at skælve og støde op mod mig og den lækreste fissesaft strømmede ud i munden på mig da hun fik sin første orgasme, iiiiaaahhh, Åhhhh lød det mens spasmerne tog hende i besiddelse.
Han råbte op og lovede os begge to landsens ulykker, hvis vi ikke lod ham gå med det samme. Du skal tage tøjet af mig siger Freja og det gør mens jeg snapper efter vejret da hun står med kun trusser. Tillykke Morgan sagde hun, jeg har en gave til dig. Vi har gjort det flere gange og hver gang har verden vist sig i et utroligt smuk lys for os begge. Mona bliver helt vild når jeg slikker hendes fisse, hun presser sin underkrop op mod mig, gisper når min tunge er helt inde i fissen og hun selv masserer sin klit med en finger. Hvad rager det dig, svarede han. Hun spredte benene og sagde du må kysse og slikke mig, du må gøre alt ved mig.

0 kommentarer
Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *